People Meeting Seminar
Rendszeresen indulnak önismereti és relaxációs csoportok.

Az önismeret segít abban, hogy tudatosabban, rugalmasabban éljünk, hogy jobban átlássuk döntéseink, cselekedeteink miként befolyásolják életünk alakulását. Fejleszti az önreflexiós képességet, kapcsolatainkban való harmonikus működést, megtapasztalhatjuk határainkat és lehetőségeinket, betekintést nyújt viselkedésünk mozgatórugóiba, motívum- és hiedelemrendszerébe. Amellett, hogy dolgozunk a résztvevők által hozott témákkal, közösen olyan kérdésekre keresünk válaszokat mint: Ki vagyok valójában? Mi az én utam? Merre haladok és hova tartok? Melyek az erősségeim és gyengeségeim? Mi segít abban, hogy egy tudatosabb életet éljek? Hogyan tudok egészséges határokat kialakítani és fenntartani? Hol vannak a szerephatáraim és miként működök a különböző szerepeimben? Milyen transzgenerációs mintákat hozok otthonról? Mit tanítottak nekem a krízisek? Hogyan működöm nehéz és stresszes élethelyzetekben? Hogyan tudok jó és minőségi emberi kapcsolatokat kiépíteni és megtartani? Hogyan tudok kiegyensúlyozott lenni?

Az első alkalmat egy egyéni beszélgetés előz meg. Időtartam: 9 alkalom, 7 órás modulok, havonta egy alkalom. Helyszín: Marosvásárhely, a pontos helyszínt email-ben küldjük el a résztvevőknek. Helyek száma korlátozott, maximális létszám: 10 fő. A csoportmunka során különböző önismereti módszerekkel dolgozunk, melyekben a csoportvezetők szakképzettek.

A csoportot vezeti: Halász Júlia klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta és Cosma István klinikai pszichológus, pszichoterapeuta, rendszerszemléletű családterapeuta, mentálhigiénés szakember.

Tizenkét alkalmas relaxációs, autogén tréning csoport

A Schultz-féle autogén tréning egy jól bevált pszichoterápiás módszer, amely a test-lélek egyensúlyának spontán, bennünk rejlő képességét mozgósítja. Egymásra épülő, könnyen elsajátítható gyakorlatok rendszeres végzésével a teljes ellazultság, mély relaxáció állapota érhető el. A pszichológiai kutatások az alábbi jótékony hatásait igazolták:

  • csökkenti a stresszt, feszültséget
  • oldja a szorongásos tüneteket
  • nyugodtabb, minőségibb pihenést, alvást biztosít
  • erősíti a test öngyógyító folyamatait
  • támogatja az immunrendszert
  • javítja a koncentrációt és a memóriát
  • frissítő, energetizáló hatása van
  • mélyíti az önismeretet.

A helyek száma korlátozott: 6 személy. A találkozások heti rendszerességgel történnek, tizenkét héten keresztül.

Jelentkezni, érdeklődni induló csoportjainkról a contact@halaszjulia.ro email címen lehet vagy a 0770 587 326 -os telefonszámon 9-14 óra között.

hammock peace