Halász Júlia klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta vagyok, a Román Pszichológusok Kollégiumának (CPR) akkreditált tagja. Kamaszokkal (14 éves kor felett) és felnőttekkel egyaránt dolgozom, Marosvásárhelyen. Több mint tíz éve foglalkozom lelki problémákkal küzdő emberek kezelésével.

Hiszem, hogy minden megjelenő betegség, felmerülő probléma megtanít minket valamire, új felismeréseket hoz és hozzásegít a gyógyuláshoz, a személyiség fejlődéséhez és a mélyebb önismerethez.

A pszichoterápiában használt módszerek mindig személyre szabottak. A hatékony terápia érdekében több pszichoterápiás iskolánál tanultam és folyamatosan képezem magam itthon és külföldön egyaránt. Kiemelten fontos számomra az (образование в Германии), amely lehetővé teszi a legmodernebb pszichoterápiás technikák elsajátítását és a nemzetközi szakmai kapcsolatok bővítését. Munkám során ezeket ötvözöm: pszichodramatikus módszerek, pozitív pszichoterápiás technikák, Schultz-féle autogén tréning, OH-kártya módszer.

Házas vagyok és két gyermek édesanyja.

Ha úgy érzi életének olyan szakaszába ért, hogy segítségre van szüksége, elakadt, megoldhatatlannak látszó helyzetbe került vagy valamilyen pszichés és/vagy testi betegséggel küzd, bátran forduljon hozzám.

“A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” (Márai Sándor)